странные

странные мы очень странные
болеем зажитыми ранами
и промываем их под кранами
как будто в кране аспирин
какие у меня тут доблести
мне до тебя дотопать доплести
а если нет зачем мне этот стих
a не сотрёшь так забери

странные конечно странные
да мы с тобой по разным странам мы
и новости у нас экраные
их подели на раз два три
мне до тебя доштопать наплести
а если не доштопал то прости
и если нет зачем мне этот стих
а не не сотрёшь так забери

* * *

strange we are very strange
sick with healed wounds
and wash them under the taps
It's like there's aspirin in the tap
what kind of valor do I have here?
I need to stomp on you
and if not, why do I need this verse?
if you can't erase it, take it away

strange of course strange
yes, you and I are in different countries
and we have news on screen
divide them into two three
I need to darn and weave for you
and if I didn’t get it right, I’m sorry
and if not, why do I need a poem?
if you don't erase it, take it away

Like



25.07.2024


Рецензии