Laps of memory

I still remember that Day.
I still remember that Rain*
I still remember Dark Sky.
And i do remember my Pain.

Yes, i still remember your voice.
Of course i remember that phrase
What you,ve said when you left me
But i dont remember your face.
I dont remember your face.

Laps of memory.

I dont remember your eyes.
I dont remember your smile.
I dont remember last kiss.
Empty place.
Lapse of memory.
Lapse of memory…


Я все ещё помню тот день.
Хмурое небо и дождь.
Помню, как было больно,
Когда ты сказала - прощай.
Все ещё помню твой голос,
Но не могу вспомнить лицо.

Пустота...
Провал в памяти.

Я не помню твоих глаз.
Не помню твою улыбку.
Не помню наш последний поцелуй.
Пустота.
Провал в памяти.


Рецензии