Зима закрила за собою двер

Зима закрила за собою двері,
І знов прийшла до нас весна.
Так хочеться усім нам миру,
Але на жаль у нас іде війна.

Весна принесла нам тепло,
І сонечко всміхається на небі.
І проліски несуть свою любов,
Бо ми нуждаємось у їх потребі.

А дні біжать, а ми чекаєм перемоги,
Бо так втомились від війни.
Весна співає, а ми не маєм змоги,
На жаль нічого у цім житті змінить.

І ось на дворі пахне так весною,
І вечір загадковість розсипає.
І подарує аромати пречудові,
Бо все на світі знову оживає!!!


Рецензии