В РШ ПРО МАТ

Із матом зустрічаємось щодня,
у нашім лексиконі- паразити
це тільки нам здається,що фігня
незнаю,доки будем їх терпіти.

Частенько чуєм всі такі слова,
цієї теми не хотів торкатись,
бо обертом від них йде голова
мерщій подалі хочеться податись.

Торкнувся теми недаремно я,
цих слів щоденно чуєм вжиток,
мов пісню безперервну солов'я
хоч неприємний втримують відбиток.

Із матом зустрічаються усі
скажу відверто,ніде правди діти,
вживають їх бабусі й дідусі
хоч всі їх називають паразити.

Дітей від "НИХ" потрібно боронити
на перший погляд може це здаватись
не те,що слухати,а навіть говорити,
та тільки - це не чемно матюкатись.

Хай знають і дорослі і малі
про того вірш,хто завжди пре матюччя,
відсутні до батьків у них жалі
а в їхній голові благополуччя.

липень 2024
О.Чубенко-Карпусь.


Рецензии