Самой младшенькой 17!
Вікторіє! Щоб я могла гордитися тобою --
Люби і поважай завжди сім'ю свою!
Матусю бережи! Будь щирою сестрою!
Не забувай, в якім живеш краю!
Ми любимо тебе з дитячих твоїх літ!
І в цей р у б і ж , для всіх нас вікопомний,
Даємо крила на життєвий зліт
В час не легкий..., можливо, переломний...
Нехай омріяне тобою майбуття,
Не забариться дати паростки , їм -- силу!
Щоб в і д б у л а с я МРІЯ за життя --
Ти заслуговуєш на щ а с т я, Рідна й Мила!
Хай зустрічаються в д о р о з і добрі л ю д и
І серед них, хто в т р и м а є плечем!
Сумління хай не дінеться нікуди --
Тоді і ДОЛЯ потай не втече!
Свидетельство о публикации №124072402686