Мае разаей дард фаендаг

Мае разаей дард фаендаг, нае йын зыны каерон.
Гуырдзыйы хаехтае маейрухсмае фаезынынц...
Маей бады тар арвыл аехсаевхурау баерзонд,
Йае алыварс та стъалытае аерттивынц.

Йае тымбылцаестаей заеххырдаем каесы -
Заеххыл уый сусаегдзинад сабыры аефтауы.
Фаендараст мае йае раевдыдаей каены.
Уый ацы хсаев уаеларвы стыр хуыцау у!


Рецензии