Самая лучшая
Тихо на небі,
Зіроньки сяяють
Притихли дерва,
Про щось розмовляють.
Ква-кають жаби на річці,
Голосно, щоб чули їх всі.
Хтось проїхав на бричці
Радість в моїй голові.
Тихому небу радію,
Бо не літає там смерть.
Дівки пісню співають
Про Іванка, що зхищає
Батьківщини честь.
Теж соловейко співає
Про Україну рідну мою:
Нема кращої в світі країни,
Співають про це всі солов'ї.
Тяжко поранена, боляче
У кожного серце болить.
Не плач, моя Матінко,
Бачиш, у небі щаслива
зірка горить.
Знову будемо всі ми щаcливі,
В Україні бути не можна другим,
Вона найкраща у світі.
Про це співають усі солов'ї.
Про це співають усі солов'ї.
21.07.2024
Свидетельство о публикации №124072201902
Пусть в каждой стране все мамы будут счастливы, все дети живы)))))))
Арина Светина 10.08.2024 12:43 Заявить о нарушении
Виктор Старик 10.08.2024 16:25 Заявить о нарушении