Плачуть й плачуть, плакати ще будуть
Так, що – обертом вже голова...
А зізнайтесь, де були ви, люди,
Як людина ця була жива?
Як її ганьбили і цькували?
Як тягли за коси на суді?
Чом тоді її не захищали?
Де були ви, праведні, тоді?
А тепер набрав повітря в груди
І співає їй за упокій
Той, хто є насправді не такий,
Бо сльозу нещиру ллє на людях...
Плачуть й плачуть, плакати ще будуть
Так, що – обертом вже голова...
А зізнайтесь, де були ви, люди,
Як людина ця була жива?
Свидетельство о публикации №124072107015