Коли зберу ус трофе
Я, ніжно в очі подивлюсь
Зметалася не раз стрілою
З бідою вправившись у мить
І тихий журкіт журавлиний
Простягне в небі білий шлях
Краплина відчайдушних кроків
Залишить в серці слід доріг
Коли збиру усі трофеі
І стане зрозумілим світ
Чи я захочу показати?
Чи я захочу розпитать?
Та ні, напевно з мене досить
Бо ,враз почула дух брехні
Без осуду та розпороху
В букет, -
туди усі думки….
Свидетельство о публикации №124072106186