Down low...
I need to find my way outta this hole
put everything on a shelf
how do i figure this out at all?
i miss my old self so hard,
i used to be so cool
Strong, willful, smart...
I don't know who i am anymore, do you?
Do you even know who you are?
Does anyone know?
I am feeling so down...
I am feeling so low...
Свидетельство о публикации №124072102851