когда твои ладони ледяные
коли твої долоні льодяні,
я тілом всім цей холод відчуваю.
одразу б твої руки у свої,
і ось - я вже теплом їх зігріваю.
майже окропом раптом стала кров
моя червона друга позитивна.
напевно, це вона через любов
забуркотіла в тілі так активно.
чекаю часу й влітку і весною,
щоб довести, що я тобі потрібна,
щоб довести, що дихаю тобою,
що варта тебе, що не жалюгідна.
коли твої долоні льодяні,
й мені немає, чим їх захищати.
проте, з тобою я завжди в теплі
і здатна про морози забувати.
--
Гарно! Тiльки трохи пiдрiвняв
коли твої долоні льодяні,
я тілом всім цей холод відчуваю.
твої б одразу руки у свої,
і ось - я вже теплом їх зігріваю.
окропом майже раптом стала кров
моя червона друга позитивна.
напевно, це вона через любов
забуркотіла в тілі так активно.
чекаю часу влітку й по весні,
щоб довести, що я тобі потрібна,
що дихаю тобою й увi снi
що варта тебе, що не жалюгідна.
коли твої долоні льодяні,
й мені немає чим їх захищати,
мої з твоїми завжди у теплі
і здатнi про морози забувати.
Свидетельство о публикации №124072000485