гараж

Отче...наш. На небесИ,
имя светится. Даждь днесь...
Иже..., иже же еси,
дОлги наши те, что здесь
с должниками...ОставИ,
от лукавых избавИ...

Что за чушь? Алло, гараж!
Надо помнить Отче наш.
--+++++++++


Рецензии