интимное

iнтимне (Оля Щербакова)

Гадаєш, чому я така нестримна?
Чого комплiментами сиплю на тебе?
А може я дiвчина творча, iнтимна,
Й менi поцiлунки твої - сьоме небо.

Гадаєш, чому такий стомлений голос?
Чого раптом я розпустила волосся?
А може для мене ти - всiм хлопцям Кронос,
Я, може, вмира, мов без дощу колосся.

Гадаєш, чому пiдiйшла, нiби п`яна?
Чого щось ласкаве прошепотiла?
Ти, може, менi - як коту валер`яна.
Мене, може, тягне до твого тiла.

Гадаєш, чому саме тебе вхопила?
Чого чуєш подихи аритмiчнi?..
А, може, ти краще за всiх робиш крила
Та виробляєш флюїди лiричнi.

--
         Олю, а може так гарнiше?

Гадаєш, а чому така я нестримна?
Чого комплiментами сиплю на тебе?
А може я дiвчина творча, iнтимна,
Менi поцiлункiв та нiжностi треба!

Гадаєш, чому в мене стомлений голос?
Чого раптом я розпустила волосся?
А може для тебе душею я гола,
Вмирає вона, як без дощу колосся!

Гадаєш, чому я дивлюсь, нiби п`яна?
Чого щось ласкаве я прошепотiла?
Ти, може, менi - як коту валер`яна.
Мене до твого, може тягне, до тiла!

Гадаєш, чому саме тебе вхопила?
Чого чуєш подихи ти аритмiчнi?
А, може, ти краще за всiх робиш крила
Та їми хлопочешь флюїди лiричнi...


Рецензии