Аптека Подорожник

За спеціальністю-пожежний,не дорожник,
та тільки щось поезію писати зачастив,
хоч для аптеки в Білозір'ї "ПОДОРОЖНИК",
цьому медзакладу вірша свого я присвятив.

Провізор,асистент і фармацевти
своїх клієнтів у аптеці завжди ждуть,
вони специ такі,як терапевти,
дадуть пораду людям,завжди ліки підберуть.

Системи,вату,шприц і препарати,
ще трикардин,і дуфалак,екстракт настою,
в аптеці нашій можна все придбати
все-від бинтів і глоду,до води простої.

Зеленка,фукорцин і йод для рани,
від тиску,і пігулки від проносу,
від сну є навіть краплі валеріани,
для вух,очей,і навіть ще для носа.

Є аспірин,гептрал,ессенціале,терафлю,
флюкольд,фервекс,грипаут від застуди,
бо я,коли хворію,без пігулок теж не сплю,
як підлий кашель розриває груди.

Нехай все Білозір'я і читає і почує,
в фейсбуці надсилаю про це звістку,
в аптеці цій,моя Любаня теж працює,
Сашка Чубенка (Карпуся)- невістка.

Відвідайте аптеку в Білозір'ї,що у нас
хоч я не фармаколог в медицині,
аптека "ПОДОРОЖНИК" у селі- це просто клас,
все є в аптеці,тут помірні ціни.

Надіюся,що скоро теж хвилиночку знайду,
не вистачає часу глянути угору,
бо всім пообіцяв,що у аптеку я зайду
щоб випити по чарочці вігору.


Рецензии