Куратовлы
Тэ сь;л;мын, Куратов!
Зэв пыді вужъя кывъя,
тэ ёна-ёна вылын.
Зэв югыд, и зэв пемыд,
зэв дженьыд тэнад нэмыд.
Зэв с;ст;м коми кывъя,
тэ ёна-ёна вылын.
Зэв небыд, и зэв чорыд.
Зэв паськыд тэнад лолыд.
Зэв вына м;впа кывъя,
тэ ёна-ёна вылын.
Зэв дона, и зэв матыс.
Тэ нэм кежл;, Куратов!
Тэ миянын пыр олан!
Тэ вывті ёна колан!
18.07.2024 Терентьев А.Ф.
Оценили 29 человек
Свидетельство о публикации №124071906350