Ывла
Нёровтч;ма, конь;р, бадь.
Керка весьтын бытть; в;ла
гира-гор;н кыск; дадь.
Шушт;м, гажт;м ывла, зэр;.
;шинь улын б;рддзис кыдз.
К;мт;м кока гожся т;лыс
вывті чоль;б, оз тай мыдз.
Ставс; берг;дл;, кыдз к;сй;:
быгй;н тырт; паськыд ю,
рудов кым;ръяс;н ворс;,
ск;рысь дэль;д; быд пу.
Гортын пукала да шензя:
кутш;м вына гожся т;в.
К;ть тэ кымын сык;д веньзьы,
он най аддзы бурджык п;в.
13.07.2024 Терентьев А.Ф.
Свидетельство о публикации №124071906342