Подяка Господу

Я Господу подякую за все
за сонечко,за теплий літній ранок,
за те,що він красу для нас несе,
за милість,доброту і за серпанок.

Я дякую за хліб і за росу,
захмари голубі і небо синє,
за всю найдивовижнішу красу,
яка буває тільки в Україні.

Подякувати Господа спішу,що
колосяться і пшениця й жито,
за вишні,ніжні квіти,черемшу
і за сади,що цвітом оповиті.

Подякую я Господу за все,
і буду слізно знов Його благати,
за стежку,що усіх дітей веде,
до дорогої батьківської хати.

Ікону,мов дівчину цілував,
за місяць,зорі,тихе надвечір'я,
за те,що Бог життя подарував,
що народився я у Білозір'ї.


Рецензии