Уроки

Коли мова йде про найважливіші уроки, що дало мені життя починаючи з підліткового віку,
Я завжди кажу: «Смерть та корисні копалини», роблячи при цьому кам’яну пику.
Потім все ж додаю: «Смерть – це відміна всього, балачки зайві, всі про то все вже сказали.
А корисні копалини – то не фантастичні істоти, як я вважав у дитинстві, а якісь брудні мінерали».


Рецензии