Легкость

Деньги приходят легко, когда мы воспринимаем их как возможность для роста и создания благ, а не как зло или опасность."

16.07.2024
(Ирина Матвейчук)

Гроші приходять легко, коли ми сприймаємо їх як можливість для зростання та створення благ, а не як зло чи небезпека.
16.07.24
(Ірина Матвейчук)


Рецензии