Знову про сво село...

Пишу завжди вірші про рідний край
і про село,що зветься Білозір'я,
бо там,куток душі моєї рай,
а з ним "здорової медведиці сузір'я".

Коли в віршах я згадую село,
Черкащину і батьківські долоні,
сльозами очі щось заволокло,
душа завжди в села мого полоні.

Подобаються Вам мої вірші,
не оплесків,а лайків я чекаю,
бальзаму,наче крапель для душі,
для Вас і для Шевченківського краю.

Хотів село забути-та не зможу,
у мене на руках його кайданки,
вірша цього межу я переходжу,
бо за селом болять душі моєї ранки.

червень 2024
О.Чубенко-Карпусь


Рецензии