Тоталiтаризм

Запрягають, мов худобу,
В колісницю сатані,
Щоб поширити хворобу
В очманілій голові.

Всі закаляні криваво -
від малечі до зека;,
Не мине нікого слава
Вбивці та ґвалтівника.

Від Кремля і геть усюди
Ретязями скуті люди,
і крокує в чорний сон

Відгодований дурнею,
Підперезаний брехнею
Московитський легіон.


Рецензии