Пятнадцать

НТНУТН ДНУДНУНТУТН КНУДНУНТУТН АТНТУТН
ЭНЭ ЭН ТЭЭН ТЭДЭ ЭНТЭЭН ОКТО КТОКТЭЭН
ТНУНТН АНТНЭН ТНААНТАНТН
ТНУНТН ТНЭНТН ТПНАПТУТЭНТН

ТПААН НТНААН ДНАПТААН
ТРЫКНСТ ПРЫКНСТ БРЫКНСТ
МТПНЫКТН АПНАПТАКТН КТНУКНУНТУКТН
ТАДНАНТАТН НТНЫНДНЫНТЫТН НДНДЛНТЛКНДН


Рецензии