Яка р зниця така водиця
Собою уявляє
Та з неба прилітає
У ранішні часи
А хто ріки із сліз
Безкрайніх і гірких
Але ж таких стрімких
Й течуть вони униз
Росинка, то вода
Та крапелька любові
Слизинка, то біда
Та знак сумної долі
Свидетельство о публикации №124071600307