Тому що важлива...

І.С.

-  Тому що важлива.
Це відповідь. Чуєш?

- Так.
Я чую, але...
- Нам потрібні "але"?
- Не знаю.
- То настрою вплив.

Над нами гуде літак
і сонце палає

ця спека...

- привіт.
- вітаю.

- чекала?
- та ні. я звикла вже тут сама...
без тебе своє життя якось проживати...

- чому ж тоді сумно?
- бо відповіді нема
та є почуття і звичка тебе чекати.

- я можу піти.
- я знаю. ти можеш все.
тому тебе знову кинуть у пекло фронту.

а я буду поруч. який тільки в тому сенс...
У тебе є ти, твої люди, твоя робота

- я тебе впустив дуже близько,
якби тримав
на відстані певній, ти б все це не відчувала...

 - "впустив..."
ні, Коханий. наблизилась я сама.
і всі перепони незламні сама зламала

і вклалася тихо на груди твої. бо там
так добре мені... най кулі їх не прострелять!

- Ти дуже важлива для мене.

гуде літак

від спеки напевно на серце так давить стеля...


Рецензии