северная птица

for Sarah

северная птица каких ты стай
может все случится не улетай
вот бы мне с тобою да не могу
я трубой гобоем да на бегу

северная птица ну клюнь меня
мой пернатый друг на закате дня
только в череде перелетных стай
не растай пожалуйста
не растай

*  *  *

northern bird, what flocks are you in?
maybe everything will happen don't fly away
I wish I could be with you but I can’t
I'm blowing my oboe and running

northern bird, peck me
my feathered friend at sunset
only in a series of migratory flocks
please don't melt
don't melt

7.14.2025


Рецензии