Ваз хвашкелди

Ваз хвашкелди, сафагелди,
Чан зи гуьзел дагъдин марал.
Вун хтана-рагъ атана,
Чуьнгуьр хьиз вун кьада хурал.

Темен гуда за ви сивиз,
Ахъайдач мад вун къужахдай.
Кьведакай сад жеда къевиз,
Садни жедач чун къурвахдай.

Кьакьан сувал экъеч1да чун,
Кьвед кьве цуьк хьиз аруш хьана.
Мани лугьуз эгеч1да чун,
Рик1ин сирер ачух хьана.

11.07.2024.


Рецензии