Страждання

«Наш мозок, - каже медицина,-
чомусь не відчуває біль!»
Чи не у цьому є першопричина
усіх помилок наша сіль?

Що за людина для людини?
Є комбінація тут будь-яка:
кульгавий розум наш – каліка,
або, як в музиці, - глухар.

Так, може кожен віднайти ридання.
Але відчуйте розумовий свій талант.
Лиш ти, вмістилище страждання,
народиш щадний власний варіант.


- «ДАЛЕКЕ ВІДЛУННЯ МАЙБУТНЬОГО»


Рецензии