РиБ

Ммы -РА__!__Ззнныйе,,
  до ..ПЕ__н_начКИ__н..нагТе___й..,,
   нно - СО__Б..брра-нНЫ__..в_ ббуКЕ__тты
    СЬь_ВИ_т..тнниКА___мььМи_,,,
     пььРиБЛИ___..жэ-..НЫ___!
      В__рру-ЧЬййЕ!__
       / пььРРиКА!__ЗЬьнниКа__мми_/
       Вву..-ЗЛА__Х....пьПиРИ__(н__)
        ннаСЫ___щщеннны_Х
         СЬь_сиТЕ___й..
      
      
      
Ф/п


Рецензии