Одинак
приходить час одинаків,
їм кулі ставлять, замість крапок,
кривавий розчерк на стіні.
І треба встати, зуби стиснув,
бо на війні, як на війні...
Продовжити собою власний список,
коли Вітчизна-Україна у вогні!
Свидетельство о публикации №124070801116