Радуйся Пречистая Мати Господа нашего

  Царица наша Преблагая,
  Мати Господа нашего Святая.
  Владимирская, Иверская, Казанская -
  Тебе мы Славу Воссылаем!
  В Надежде, Вере и Любви,
  Свой взор на нас Ты обрати.
  Всели Ум, Честь и Совесть
  В умы Правителей Страны,
  Спаси всех нас от глада, мора, войны.
  Дай всем нам мира, счастья и любви.
  Сегодня в Праздник Твой,
  Всех Поздравляем,
  Добра, гармонии желаем.
  Радуйся, Пречистая,
  От Иконы Твоея
  Милости нам источающая,
  Радуйся Всецарица всепрощающая.


Рецензии