Два яблука

Якою силою ми володіємо
Що ми зробили важливим
Про краще завжди мріємо
Омріяне робим можливим

Хай темні сили вгамуються
Хай оберти знизять і волю
На захід  сонця милуються
На бідну, сумну свою долю

Хотіли з живої істоти
Зробити каміння своє
Не треба такоє турботи
Бо дихає те, що живе

Бо літери всі не статичні-
Рухливі, спроможні, могутні
В них рухи оці хаотичні
Ще із початку відсутні

У кожному слові із джерела
Є сила свого існування
Є розум, ідея, та все що дала
Природа людині в пізнання


Рецензии