Красивые желания
Від справжніх намірів та почуттів
Спочатку лише як маленькі озерця
Та згодом вже ріки та без берегів
Зі швидкістю світла, а може й думок
Їх оберти вже неймовірних висот
І вище за хмари підносить душа
Бажання, що створює красота.
Свидетельство о публикации №124070602300