Появиться
Я є с;яйво
Я є спроможність
Потужною силою вітра
Я хвилі собою являю
За виміром білого світла
Себе взагалі уявляю
Ще до всіх свідомостей море
Із нам невідомих течій
Де є ще заквантове поле
Формуя життя всіх подій
Свидетельство о публикации №124070602283