Белый путь
Надзвичайні відьмаки.
Мали в хаті своїй сіль,
Що вгамує всяку біль.
З солі ткали полотно,
Вночі світиться воно.
Бо великий Ігдрасіль,
Це і є на небі сіль.
Ясень-дерево Богів,
Та могутніх чаклунів.
Серце його у любові,
А зачатки сил у мові.
Слів мереживо казкове,
То від пращурів-спадкове.
Від свободного коріння
До небесного паріння.
Свидетельство о публикации №124070602049