Ыстъалыты рухс
Мае армы йае аермаест даеуаен хаессын.
Йае баеркад раттагаен фаернаей дзаг у,нае саефы,
Мае лаевар райсын ма даем каесаед зын.
Дае заердаейы гыццыл бынат аерцахсдзаен.
Аеппындаер дае нае бахъыгдардзаен, зон.
Йае хъармаей даеу каеддаериддаер раевдаулзаен,
Аемае йае ды раесугъд номаей ысхон.
Свидетельство о публикации №124070506363