Молодiсть

 

Як тільки засинаю, сниться:
знов падає до рук синиця
і журавель кричить у висоті.
Це плаче молодість в мені.

В просторім домі не сидиться,
ночами до світанку щось не спиться,
побігти би по росній тій стерні.
Це плаче молодість в мені.

І першому коханню щоб вклонитись,
й з гітарою поговорити звично,
про сивину свою забути, візаві...
Це плаче молодість в мені.

- «ДАЛЕКЕ ВІДЛУННЯ МАЙБУТНЬОГО»


Рецензии