Дзеркала

Всі слова забуті.
Почуття як лезо.
Не лишилось люті.
Погляд мій тверезий.
Тінь минулих вчінків.
Розчинилась в тиші.
Світ це смак відтінків.
Музики та віршів.

Небо під ногами.
Я іду на світло.
Спокій між думками.
Не турбує тіло.
В смерті воскресаю.
Споглядаю вічність.
А вона безкраю.
Цілістна самітність.

Там де я, дзеркала.
Але в них, мене вже нема.
Там де Ти, інші світи.
За спиною горять мости.

Небо під ногами.
Всі слова забуті.
Довгими віками.
Я повзу до суті.
Кожна мить-це диво.
Подарунок часу.
І душа щаслива.
Зараз і одразу.

Там де я, дзеркала.
Але в них, мене вже нема.
Там де Ти, інші світи.
За спиною горять мости.

Прокидаюсь іноді, уві сні свідомо.
Кличе голос ніжно:"Вже пора додому."
Солодоко так спиться,сни такі реальні.
Засинаю знову у своєм стражданні.

Там де я, дзеркала.
Але в них, мене вже нема.
Там де Ти, інші світи.
За спиною горять мости.

https://youtu.be/6yndfyjeLN4?si=r_qgBmQi2CW47uXU


Рецензии