У даунi горад

У дау;нi горад свой шлях скiравау;шы,
Мазырскiх паэтау; натоу;п
Бабруйска дзiвосы ды цуды убачыу;,
I ад нашчадкау; любоу;

Да роднага слова, падзеяу;, лёсу,
Зямлi, што бацькi жылi!
Свае каранi  мы у; сэрцах носiм!
Нашчадкамi прараслi!

9.06.2024 г. Бобруйск, фестиваль "Звучание русского стиха"


Рецензии