Батьк вська хата

Заозером з гробків у Білозір'ї
із цвинтаря назад коли мийшли
я завітав на батьківське подвір'я,
там,де дитинство й молодість пройшли.

У двір зайшов,побачив рідну хату,
щось обірвалось раптом у моїй душі,
я аромат відчув любистку й м'яти,
доріжку рідну запримітив в спориші.

Новий хазяїн показав господу,
сарай побачив і старенький льох,
криницю,де матуся брала воду,
в садок вишневий ми пішли удвох.

Та слів наговорити можна масу,
зусиль багато й коштів додали,
багато,що змінилось з того часу,
як ми свою хатину продали.

Душа шаленно і кричить і плаче,
бо за хатиною болить моя душа,
якби ви знали,що вона для мене значить???
про неї рідну,написав цього вірша.


Рецензии