Якось так

Ти чуешь голос і думки. Чи всі вони, завжди твої?
Як розрізняти хто де є? Брехня і правда, разом йде.
Когось сховав, десь у собі. Тому і пише, ці вірші.
Для когось жарт, комусь прокляття. У кожного своє закляття.

Хто відчував, той зрозуміє. Навчились всі, ховати звіра.
Забути все, свої гріхи. І новий світ, собі створи.
Ти там, маленьке немовля. Почавши жити, знов з нуля.
Та пам'ять роду, є в тобі. Родинні цінності, в житті.

То що це дар, або прокляття? Почати, все це відчувати.
Побачить час, який завмер. І світло з тіні, у дверей.
Емоцій в тілі, так багато. Навчити душу, їх впізнати.
І покарати, сам себе. За те що, сам забув себе.

Він всіх почув, хтось все сказав. На запитання,  ціну знав.
Його вірші, читай закляття. Думки в тобі, відверті знання.
Відчуй себе, і тіло в дії. Душа творця, час перевірить.
Усе почув, це вже створив. Магніт життя, впіймать ловця.

Мисливці знають, свою зброю. Вполюй життя, і свої зорі.
Усе побачив, всі осліпли. Впізнай в житті, всі їх події.
Тримай сильніше, знову бий. Забуту пам'ять перевір.
Усі події, від думок. Перевіряй, чи справді змог.
Експеремент, усе це гра. Навчи себе, кохать життя.

Війни тривають, на Землі. Напевно, хтось це заслужив.
Безглузді смерті у житті. Людство заплатить за гріхи.
Слова твої, це вирок слів. Перевіряй, цю силу мрій.
Занурені в своїм страху. Події діють, час минув.

Дивись сюди, читай цей текст. Контракт душі, це лише квест.
Роби що хочешь, як завжди. І сам собі цю гру створи.
То хто призначить покарання? За ці твої, таємні знання.
В однім лиці, всі ролі є. Ось так, згубив десь сам себе...


Рецензии