Псiк ад мяне

Псік ад мяне,
мазгогрыз,
чарцяка!

Лысы ЛГ мой,
хрыч,
стары хрыч...

З дзіркай у мазгаўні.

Сарынь ён,
сарынь,
загадаюць,
здохне на кічы,
згіне ў часе,
размозжівшіся.

Азвярэлы.

Які прагудзеў
жыццё маё
пузаты
майскім жуком
у хлам'ё.

Ёй-вой!

Я ж,
бо,
таксама,
такі ж
херой
лыкавы,
лапатны,
ледзь жывы.

А туды жжы...


Рецензии