Читаю вiршi людям, що вмирають

Читаю вірші людям, що вмирають...
Обличчя – бачу, а імен – не знаю.

Читаю вірші – бачу тільки очі,
І очі, що вмирають, щастя хочуть.

А люди, що вмирають, хочуть віршів,
А думав: вірші лиш щасливим пишеш...

........

Олег Шупляк. Хата з журавлем


Рецензии
Тронули и рисунок, и стихи!
Здравствуй, Миклош! Хорошо пишешь! Пусть будут твои стихи для всех!

Нина Уральская   02.07.2024 21:37     Заявить о нарушении