СОН ПРО Б ЛОЗ Р Я

Заозеро снилось,хрущі у саду,
і Люба Шиян-листоноша,
побачив матусю свою молоду,
і школу свою на холоші.

Наснилась пшениця і літо жарке,
суниці достигли у лісі,
а ще Білозір'я кохання п'янке
гніздо з ластівками у стрісі.

Наснилось дитинство далеке моє
і небо,що бачу в калюжі,
зимова пороша,що спать не дає,
і батькові рученьки дужі.

Приснилися бджоли сусіда в саду,
його господарське бджільництво,
як я на броди разом з батьком іду
до нього у "Вовче" лісництво.

На царині бачив посіяли льон
та тільки я ковдри торкнувся,
шкода,що не дійсність,це був
тільки сон,
вже ранок настав,я проснувся.

Як з'явиться,світло-вірша допишу,
а потім уже надрукую,
його прочитати Вас всіх запрошу,
бо з міста додому крокую.


Рецензии