Эс кэс сирумэм,

Эс кэс сирумэм ,
Ракастан синуа ,
Йо тэ амо , серетлек ,
Ана ахебеки .
Сара бара бзия бзо ,
Ма ди кавэл мина ,
Ани охевет отха ,
Эс тэви милу .
Эго ту амаре ,
Мэн сэни турар ,
Афэггерэ антэ ,
Яс тэбэ сакам .
На вин хира хун ,
Мэн сэни жаратам ,
Би чи дурта болх ,
Аз ти обичам .
Мэн сени севим ,
Би шамай дурлаха ,
Во ай ни , мон вечкан ,
Ни чезмудь , жэ тэм ...


Рецензии