Кукушка

   Н.Бидненко
Любов ударила крилом,
Коли я не чекала…
А десь далеко за селом
Зозуля закувала.
Кому, зозуленько, куєш
Щасливі дні і ночі?
Кому твій спів звучить без меж,
Чужої долі зодчий?
Даруй меня своє «ку-ку» -
Хоч і коротким буде…
Благослови любов таку,
Що раз буває на віку –
Нехай позаздрять люди!
***
Любовь ударила крылом,
Когда не ожидала...
И далеко там за селом
Кукушка куковала.
Кому, кукушечька кукуешь
Счастливые и дни и ночи?
Кому твоё ку-ку звучит,
Как чужой судьбы зодчий?
Ты мне своё ку-ку отдай -
Пусть и коротким будет...
Благослови любовь мою,
Что раз бывает на веку -
Пускай завидуют мне люди!


Рецензии