Юнь

Юнь, що зів*яла до строка
Фарби на себе без меж.
Світ збожеволів і кроки
Всі до провалля. Простеж:

Їй псевдо артисти кумири
А скільки культури там? Кіт
Наплакав. Невігластво міри,
Як завже не знає. В політ

Ніхто і ніколи, нізащо.
У масі сліпі, як кроти.
Ця юнь до навчання ледаща
І сунуть гуртом до біди.


Рецензии