***
JUST KEEP THAT CRITICISM
FREEDOM OF OPINION
NOT FRIGHTENING PEOPLE BE CUZ BE A GOAT OF MEANING
NOT BEATING PEOPLE
NOT KILLING PEOPLE
NOT TORCHERING
KEEP HUMANISM DESPITE RELIGION NATIONNULITY RACE SEXISM AND JOB
Свидетельство о публикации №124062903386