Маей мигъты фаестае бамбаехста йаехи

Маей мигъты фаестае бамбаехста йаехи,
Сае гаераенты хсаен стъалытае аерттивынц.
Аез бур маейаен мае сагъаестае заегъин,
Аегаер тагъд бонтае аехсаевтае куыд ивынц .

Аенаефаекаесгае афаедзтае цаеуынц,
Аерыгон бонтае алыгъдысты махаей.
Нае къаемисаентае ирддаераей зынынц,
Баергае куы уаид рыгонбонтае здахаен.

Нае маем ракасти хинаейдзаг маей ныр,
Мае фарстатаен аей дзуапп даеттын нае фаенды.
Йае цаераенаехсаев арвыл у цыбыр,
Мае та йае райсом фенын ис мае заерды.

М; хъуыдыт; йын радзурдзын;н у;д.
Уый разд;рау м; ных;ст;м ф;хъусдз;н,
Й; мидбылхудт;й з;рд;йы ызн;т
Ныссабыр к;ндз;н ,чи зоны,;нуст;м.


Рецензии