Ведуть дороги

Не ставте крапку на собі..
Поки живі..
Поставте  кому.

Віра Міхнюк.



Не ставте крапку на собі,
Лише  поставте кому,
Буває тісно в боротьбі,
Мерщий, мерщий  додому...

Єдине місце на Землі,
Там де панує спокій,
Де поруч рідні й дорогі,
Казка  дюдині одинокій..

На все  надходить день  і  час,
Усі під Богом,
Його ми діти водночас,
Ведуть дороги...

Не ставте крапку на собі,
Все примхи долі,
Хоч  ми і схожі на нулі.
Бо забуваєм ролі...

Фвтор  Геннадій  Сівак.
28  червня  2024 року.


Рецензии
Геночка, верно и мудро! Сколько Господь нам отмерил, то столько и будем жить. Превосходный стих, спасибо! Тепла добра и счастья! С уважением,

Вера Осыка   28.06.2024 18:03     Заявить о нарушении
Сердечно благодарю, Верочка!
с теплом, Геннадий.

Геннадий Сивак   29.06.2024 08:06   Заявить о нарушении