Спасибо

Nor;;iau labai pad;koti u; j;s; pagalb;, darb; ir visk;, k; d;l man;s padar;te.
Atsipra;au u; akimirkas, kurios gal;jo jus palieti ar ;;eisti, atsipra;au ir atsipra;au.
Pagarbiai.




Я хотел бы выразить огромную благодарность за помощь, за труд и за все что вы сделали для меня.
Я сожалею за моменты которые могли вас тронуть или задеть мне жаль и я приношу свои извинения.
С уважением.

I would like to express my deep gratitude for your help, for your work and for everything you have done for me.
I am sorry for the moments that may have touched or offended you, I am sorry and I apologize.
Sincerely.


Рецензии